NSBI GLOBAL ENTERPRISE NSBI Global Enterprise: 1st Giveaway by Iena Eliena

Wednesday, 6 June 2012

1st Giveaway by Iena Eliena

Jom Join....banyak betul GA skang yer!!



 Klik banner untuk join..

saya tahu dari Mr.Google....sya search2 GA/contest..tup-tup terserempak dengan blog cumil ni...

so wani pun joinlah..

wani nak tag 


Done!!

Hope menang!





Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

3 comments:

Iena Eliena said...

thanks sudi join GA cik iena(^_~)
nama da update
http://www.ienaeliena.com/2012/05/senarai-peserta-1st-giveaway-by-iena.html
Good luck & all the best :)

miss kk said...

jom join!
http://sweetmisskk.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

Hadiah :
* Sebuah MP3 Player
* Sebuah Phone Samsung
* Sebuah Kamera Lomo
* Button Badge K-pop
* Inner Neck
* 30 Bloglist Selama Sebulan
* 10 Banner

Iena Eliena said...

Salam..
sorry buat semua tertunggu
iena ade problem mase contest end sblm ni ade masalah sikit
iena bru putus tunang time tu & agak stress dan sponsor yg nk bg hadiah tu ex tunang iena..
so now iena tak bagi hadiah yg tu iena nk tukar..
nk tny pendapat korang..
nk buat cabutan utk pemenang atau nak bagi simple gift utk semua peserta..
mintak bg feedback yer
kalau nk simple gift utk semua peserta dr iena ..iena blh beli gift dr korea..
awal bln 11 ni iena pergi korea..
sorry sgt2 buat korang tertunggu2..
walaupun lewat iena tetap akan bg hadiah..
please email iena your feedback yer sebab iena tak bukak blog skrg..

email : iena@ienaeliena.com

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen