NSBI GLOBAL ENTERPRISE NSBI Global Enterprise: Upah Backlinks RM0.02 per Unique Clicks

Thursday, 7 June 2012

Upah Backlinks RM0.02 per Unique Clicks

Assalamulaikum:)

Tadi kat FB ada seorang tu dia mintak wanny buat backlinks untuk setiap top blogger yg berjaya tarik org ke website ni..difikir-fikirkan..boleh jugak..cadang nak guna duit churp2 and says yg melimpah tu..derma skali..khuikkss..

Cadang wani nak ambik dalam 10 org dulu:)

Kalau sehari UV korang 1000 X 0.02 sen=?


Syarat-syaratnya:

  1. Follow blog ini , Official Site., dan CRAFTY SHOPP
  2. Like page DEYAWANNY and W&S ONLINE SHOP
  3. Buka page ini dan ini  and tunggu sampai habis reload baru X..jujur..saya tahu
  4. Buat satu entry dengan tajuk sama macam saya dan letak salah satu banner tersebut.Tag 2 org.
  5. Komen di entry ini beserta NAMA,UMUR,LINK BLOG,EMEL



Cara pembayaran hanya melalui MAYBANK sahaja!

jangan risau..upah tetap upah..:)Wanny tarak tipu ma!Setiap bulan wani paparkan jumlah RM backlinks mereka.
Oh ye..lepas komen tu boleh terus letak kalau nak:)Saya akn pilih 10 org yg TOP BACKLINKS blog saya.
 Macamana saya nak dapatkan backlinks ke blog awk?

Dengan letak banner di bawah in di setiap pelusuk blog awk:)haha..

SAIZ 125 X125




*Copy And Paste it into your blog ok?:)






Saiz 468 X60

*Copy And Paste it into your blog ok?:)





550 X600

*Copy And Paste it into your blog ok?:)




Pilih aje mana satu..but korang kenalah ikut syarat diatas.Okey..buybye!



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

2 comments:

SyUhAdA said...

NAMA : syuhada
UMUR : 22
LINK BLOG :
http://www.syuhadasalleh.my/2012/06/upah-backlinks-rm002-per-unique-clicks.html
EMEL : syuhadasalleh@gmail.com

Ordinary Zati said...

NAMA : zati
UMUR : 19
LINK BLOG :
http://ordinaryzati.blogspot.com/2012/06/upah-backlinks-rm002-per-unique-clicks.html
EMEL : zatiserenade@yahoo.com

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen